Get In Touch
Av. Alcalde Barnils, 71, 08174
Sant Cugat, Barcelona
lab.barcelona@gft.com
+34 935 63 96 72
Partners

Join our innovation network!

Ecosistema d'innovació de GFT

Treballem junts: col·laboració i talent per impulsar la innovació

Eventos co-organizados
Institutional Partners

Business & Technology Network

Barcelona Technology School

Barcelona Technology School és una universitat internacional enfocada a l'educació en tecnologia i innovació. El seu objectiu és preparar a la pròxima generació de professionals que es dedicaran a digitalitzar els diferents sectors. L'escola ofereix programes de màster que se centren en les habilitats digitals més demandades. És un projecte educatiu destacat que brinda una experiència internacional per aquells que desitgin avançar en les seves carreres en els sectors digital i empresarial.

Tech Barcelona

Tech Barcelona és una associació privada sense ànim de lucre que catalitza l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona. L'associació treballa per a enfortir a la ciutat de Barcelona com a model de la indústria digital i tecnològica a nivell internacional.

IESE

El IESE Business School (Institut d'Estudis Superiors de l'Empresa) és una escola de postgrau amb seu a Barcelona. L'escola és coneguda pel seu èmfasi en l'ètica empresarial, les col·laboracions internacionals i la diversitat en el cos estudiantil. L'escola es troba entre les principals escoles de negocis, especialment pel seu programa de Màster d'Administració d'Empreses (MBA).

Deutsche Auslandshandelskammern

La Cambra Alemanya de Comerç a Barcelona assessora i representa a empreses alemanyes a Barcelona que desitgen desenvolupar o expandir les seves activitats comercials a l'estranger.

Cambra de Comerç
La Cambra de Comerç es una organización que agrupa a agentes económicos y proporciona servicios para permitir que las empresas sean más competitivas y defiendan sus intereses.
Solution Partners

Solutions, technologies, market knowledge:
start-ups

Si vols portar la teva idea de negoci a un altre nivell, t’oferim un procés d’innovació provat i d’avantguarda que t’ajudarà a convertir la teva idea en una experiència ben desenvolupada.

Descobreix el poder del Design Thinking i Lean Startup!

This website stores cookies on your computer.